Disclaimer

Hoewel de informatie op zelfaandelenkopen.com met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade – op welke wijze dan ook – door het gebruik van informatie op deze website. Wij geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten.

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geld dat je niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. CFD’s (Contract For Differences) zijn beleggingsproducten met een relatief hoog risico en zijn bedoeld voor gevorderde beleggers. Bij sommige brokers kun je meer dan je initiële inleg kwijtraken.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wij verwijzen. Hoewel de informatie over deze websites met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. Wanneer je via onze website een account opent bij een van de brokers waarnaar wij verwijzen, een minimumbedrag stort en een minimum aantal beleggingstransacties voltooit, ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding.

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.