Direct beginnen met beleggen

Wil je direct beginnen met beleggen? Volg dan ons stappenplan. Met de 5 eenvoudige stappen hieronder kun je al binnen een paar minuten handelen. Graag gedaan!

Stappenplan

1. Kies een online broker. Wij hebben goede ervaringen met Plus500.
2. Maak een account aan en bevestig je e-mailadres en telefoonnummer
3. Lever de opgevraagde documenten aan, zoals je identiteitsbewijs
4. Beantwoord een aantal vragen om je kennis te toetsen
5. Kies een product uit het overzicht en klik op ‘kopen’ of ‘verkopen’

Twijfel je welke broker het beste bij je past? Hieronder vind je meer informatie per broker.

Over Plus500

Plus500 is een online broker die beursgenoteerd is aan de FTSE 250 van de London Stock Exchange. Plus500CY Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door CySEC (#250/14). Het handelsplatform is beschikbaar in het Nederlands en biedt Nederlandse beleggingsproducten aan.

De broker is vooral geliefd bij beleggers die actief willen handelen. Ook wel speculeren genoemd. Plus500 biedt CFD-producten aan. Dat zijn beleggingsproducten met een hefboom, die daardoor een hoog risico kennen. Deze online broker is dus geschikt voor actieve handelen die in een korte tijd veel beleggingsproducten willen verhandelen.

REKENING OPENEN BIJ PLUS500

Risicowaarschuwing: 80% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.Nadat je het aandeel gekocht of verkocht hebt…

Dan begint het natuurlijk pas! Je hebt waarschijnlijk allerlei vragen. Wanneer verkoop je een aandeel weer? Wanneer koop je het aandeel? En hoe weet je wat het juiste moment is? Het eerlijkste (en minst leuke) antwoord is: dat weet niemand.

Beleggen is namelijk geen wetenschap. En de meeste succesvolle beleggers hebben dat geleerd met vallen en opstaan. Het is dus verstandig om vooral veel te oefenen. Toch zijn er verschillende strategieën die je op weg kunnen helpen. Meer daarover lees je in onze online cursus.

Het kan tenslotte geen kwaad om meerdere brokers uit te proberen. Die moet namelijk aansluiten bij jouw wensen en manier van handelen. Onthoud dat er veel meer brokers zijn dan onze favorieten hierboven. Een andere broker past misschien beter bij jou.